ЦІКАВІ ФАКТИ

пʼятницю, квітня 29

Через Мінські угоди Україна може втратити свою державу

Якщо виконувати Мінські угоди, то Україна втратить свою державу, а світова спільнота виростить нового фюрера.
Таку думку на своїй сторінці в соцмережі висловила віце-спікер Верховної Ради Оксана Сироїд. Сообщает http://uapress.info/


Новину передає «Преса України» .

Сироїд вважає, що Мінські угоди - це заперечення реальності і цивілізаційний рух назад для України, Європи і світу. «Альтернатива Мінська очевидна - визнання реальності і просування вперед», - написала Сироїд.

Вона стверджує, що Україні і світовій спільноті потрібно юридичне визнання війни, яка відбувається на Донбасі, і окупації Криму, а також територій Донеччини та Луганщини. Крім того, на її думку, потрібно тимчасово ізолювати непідконтрольні території для того, щоб Україна змогла прогресувати економічно і політично.

Також необхідно, пише Сироїд, створення спільно з міжнародним співтовариством рішень не виключно для відновлення суверенітету України, а й для повної деокупації Донецької і Луганської областей. Крім того необхідно укласти нову угоду зі світовими державами щодо безпеки з Україною до її вступу в НАТО.

«Якщо цього не робити, але йти за логікою Мінська, то український народ втратить суверенітет і свою державу, а світ юридичними засобами і засобами української державності плекатиме собі нового фюрера», - підкреслила Сироїд.

Нагадаємо, партія «Самопоміч» зажадала негайного звільнення заступника міністра закордонних справ України Вадима Пристайко через його заяви про проведення виборів на Донбасі вже влітку. Про це інформує прес-служба партії.