середу, квітня 20

Загострення в зоні АТО: Бойовики застосували ПТРК під Лебединським


Протягом доби бойовики 79 разів відкривали вогонь уздовж всієї лінії фронту. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО, передають Патріоти України. Зокрема, із мінометів калібрів 120-мм та 82-мм мінометів в напрямку Авдіївки - 4 рази, Зайцевого – 3, два обстріли позицій наших військ відбулось в районі Шахти Бутівки та по одному поблизу Красногорівки, Пісків, Опитного, Березового 


та Кримського.


Сообщает: http://patrioty.org.ua/


В районі Тарамчука опорні пункти сил АТО були обстріляні з мінометів і ствольної артилерії калібру 122 мм. В районі Лебединського ворог застосував протитанковий ракетний комплекс, а у Майорську та Опитному - вів вогонь з озброєння БМП. Також було неспокійно в районах Луганського, Широкиного, Лебединського, Мар’їнки, Невельського, Верхньоторецького.

Тут незаконні збройні формування вкотре порушили режим тиші, використовуючи стрілецьку зброю та гранатомети.
З метою утримання своїх позицій українські військові 18 разів відкривали вогонь у відповідь. Як повідомлялося, голова міжнародної групи цивільних журналістів Bellingcat Еліот Хіггінс розповів про те, яким чином він знайшов докази численних обстрілів української армії на Донбасі з території Росії.