вівторок, квітня 19

"Забудьте про те, що Україна повинна вам виплачувати пенсії. Це нереально": Розенко поставив на місце "ДНР" і "ЛНР"



Соцвиплати проводяться тільки вимушеним переселенцям з тимчасово окупованих територій, які на постійній основі проживають на підконтрольній Україні території.






Сообщает: http://patrioty.org.ua/


Віце-прем’єр з соціальних питань Павло Розенко відмовився від ідеї двох підлеглих міністрів, які пропонували відновити соцвиплати жителям непідконтрольних територій Донбасу, повідомляютьПатріоти України.

«Відновлення соціальних виплат, в тому числі і пенсій, на окупованих територіях можливе тільки після повного виконання мінських домовленостей і відновлення територіальної цілісності України», — передає слова Розенка прес-служба уряду.

Зазначається, що зараз соцвиплати проводяться тільки вимушеним переселенцям з тимчасово окупованих територій, які на постійній основі проживають на підконтрольній Україні території.

Віце-прем’єр зазначив, що Україна не може здійснювати соцвиплати на окупованих територіях, оскільки там не працюють державні структури і немає відділень українських банків.

«Як віце-прем’єр-міністр я заявляю, що наведення порядку в соціальних виплатах і боротьба з витоком бюджетних і пенсійних коштів на окуповані території, яку ми почали спільно з СБУ, продовжиться», — підкреслив Розенко.

Нагадаємо, напередодні міністр з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Вадим Черниш заявив, що жителям непідконтрольних територій потрібно платити пенсії і соцвиплати.