ЦІКАВІ ФАКТИ

четвер, квітня 14

"Треба розуміти, що ми живемо в світі, де йде війна", - Бутусов про можливі провокації до річниці трагедії в Одесі


У річницю трагедії в Одесі - пожежі в Будинку профспілок - не слід очікувати масштабних провокацій. Проте, відповідні структури в Україні повинні зберігати пильність, щоб бути готовими запобігти можливим терактам. Таку думку в коментарі Обозревателю висловив журналіст, військовий експерт Юрій Бутусов, передають Патріоти України.


Сообщает: http://patrioty.org.ua/


"Теоретично, звичайно, можуть бути якісь акції, але я не думаю, що станеться щось масштабне. Можливо, насправді ніякого насильства не буде, а буде просто якась символічна дія", - припустив він.

У цьому контексті Бутусов зауважив: "Я не бачу тут в Україні якихось системно діючих диверсійних груп. Після того як розгромили значну кількість проросійських диверсійних терористичних організацій в Харкові, в Одесі, я не бачу, щоб вони поверталися".

Експерт також підкреслив, що будь-які антидержавні акції в Україні завжди інспірувалися виключно російськими спецслужбами. "Всередині України антидержавних акцій ніхто не організовує", - запевнив він.

Разом з тим Бутусов переконаний: "Ті, кому це належить за посадою", "повинні зберігати пильність і побоюватися завжди". "Треба розуміти, що ми живемо в світі, який небезпечний, в світі, де йде війна", - нагадав він.