середу, квітня 13

Прикордонники зафіксували збільшення пасажиропотоку в зоні АТО


На лінії розмежування прикордонники зафіксували збільшення пасажиропотоку на всіх напрямках. Найбільш активний рух був зафіксований на КПВВ «Зайцеве» та «Новотроїцьке».


Сообщает: http://uapress.info/uk/


Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України. Новину передає «Преса України».

У контрольних пунктах в'їзду/виїзду, які розташовані на лінії розмежування у зоні проведення АТО, протягом доби був зафіксований інтенсивний пасажиропотік. Фіксувалось збільшення громадян та транспорту, які слідували через лінію розмежування. Найбільш активними були КПВВ «Зайцеве» та «Новотроїцьке».

«Загалом через КПВВ учора прослідувала така кількість осіб та транспортних засобів: «Зайцеве» – 8610 осіб та 4125 транспортних засобів; «Мар`їнка» – 5510 осіб та 1215 транспортних засобів; «Новотроїцьке» –5835 осіб та 1325 транспортних засобів; «Гнутове» – 3240 осіб та 760 транспортних засобів», – йдеться в повідомленні.

Сьогодні, 13 квітня, зранку на КПВВ «Зайцеве», на в’їзд з неконтрольованої території, перебувало 200 автівок, в зворотному напрямку очікувало 300. Через «Мар’їнку» очікували 350 та 160 транспортних засобів на в’їзд та виїзд відповідно. Через «Гнутове» була черга тільки на в’їзд із неконтрольованої території, в якій перебувало 15 автівок. 

У «Новотроїцькому» на в’їзд з неконтрольованої території прямувало 60 авто на виїзд та 250 на в’їзд. Скупчення авто на в’їзд пов’язане із тим, що бойовики незаконних збройних формувань розпочали пропуск громадян посеред ночі.

Нагадаємо,  31 березня на Луганщині розпочав роботу новий контрольно-пропускний пункт «Золоте». Даний пункт в’їзду-виїзду буде єдиним, де лінію розмежування можна буде перетнути за допомогою автомобіля. На відкритті блок-посту були присутні голова Луганської ОДА Георгій Тука та керівник Східного регіонального управління Держприкордонслужби України полковник Сергій Бідило.