четвер, квітня 14

У бойовиків «ДНР» істерія: з'явилася міфічна бригада «Правого сектора»


На території окупованої Донеччини почали ходити нові чутки. Цього разу - про появу в зоні АТО бригади «Правого сектора». Ватажки бандформування «ДНР» розповідають про те, що кількість «бандерівців» вже перевищила склад їх армійського корпусу. 


Сообщает: http://uapress.info/uk/


Про це розповіли українські розвідники.
Зі слів Тимчука, бойовики «ДНР» злякалися наступ «Правого сектора», який приїхав допомагати військовим ВСУ.

«У «ДНР» в черговий раз набирає обертів істерія з приводу «Правого сектора». Навіть у внутрішніх зведеннях штабів відразу декількох бригад «1-го АК» з'явилися повідомлення про міфічні «бригади ПС», які готуються до наступу за підтримки ЗСУ», - розповів військовий експерт.

Також він додав, що так звана розвідка «республіки» рапортує про появу підрозділів «Правого сектора» одразу на безлічі ділянок - під Маріуполем, Горлівкою і в районі інших населених пунктів.

Разом із цим Тимчук повідомив, що керівники «армії ДНР» високо оцінили сили «Правого сектора», заявляючи, що «міфічний» батальйон має величезну чисельність, яка перевищує склад армійського корпусу.

Нагадаємо, відповідно до прес-центру штабу АТО, за останню добу бойовики самопроголошених республік зробили 80 вогненних атак на позиції сил АТО.