ЦІКАВІ ФАКТИ

суботу, квітня 30

ВОЛОДИМИР КЛИЧКО: МЕНІ СОРОМНО ПЕРЕД СВІТОМ БОКСУ

Українець Володимир Кличко заявив, що відчуває свою провину за те, що через його помилки чемпіоном світу в суперважкій вазі став Тайсон Ф’юрі.
“Що я відчуваю щодо Ф’юрі?  Сообщает http://intermarium.com.ua/ Мені соромно, що дозволив такому персонажу вийти на таку велику сцену. Мені соромно перед світом боксу.

Я не хочу бачити чемпіона світу в суперважкій вазі з такою поведінкою, з такими заявами. Але через мою помилку у нього буде другий вихід на велику сцену. Другий і останній.

Я зробив помилку, і я це визнаю. Але помилки робити не страшно, якщо ти можеш за них реабілітуватися “, – сказав Володимир Кличко в інтерв’ю BBC Radio 5
 Ф’ЮРІ: СПОДІВАЮСЯ, КЛИЧКО ПОВЕРНЕ ТИТУЛИ, Я СИТИЙ ПО ГОРЛО ЦИМ ЧЕМПІОНСТВОМ

Додамо, 27 квітня, в Манчестері, відбулася прес-конференція Тайсона Ф’юрі і Володимира Кличка, на якій український боксер заявив, що хоче показати Уайлдеру, Джошуа і Ф’юрі, хто господар на кухні.

Відзначимо, реванш між боксерами відбудеться 9 липня в Манчестері. На кону в поєдинку стоятимуть пояси чемпіона світу у важкій вазі за версіями WBO, IBO і WBA, що належать Ф’юрі.