четвер, квітня 7

На Донеччині бойовики пустили в хід БМП, працювали снайпери


За минулу добу, 6 квітня, «гаряче» було на Донецькому напрямку. Із мінометів ворог «поливав» позиції ЗСУ у Авдіївці та прилеглих населених пунктах. Снайпери терористів працювали у Пісках та Світлодарську, звітують у прес-центрі штабу АТО.


Сообщает: http://uapress.info/uk/


В зоні проведення антитерористичної операції бойовики продовжують обстріли українських військовослужбовців використовуючи зброю різного калібру. За минулу добу, 6 квітня, терористи 67 обстріляли позиції українських військових.

«Поблизу Луганського по наших опорних пунктах ворог неодноразово вів вогонь із озброєння бойових машин піхоти. Із мінометів різного калібру було завдано 11 вогневих ударів біля Авдіївки та по одному - в районах Невельського, Новгородського, Опитного, шахти Бутівка та Зайцевого», - йдеться у повідомленні прес-центру.

У штабі силової операції також зазначили,  що для обстрілів в Пісках та Світлодарському групи бойовиків використовували стрілецьку зброю. Тут працювали ворожі снайпери.

Нагадаємо, українські снайпери напередодні застрелили трьох бойовиків, які вели розвідку в притул до позицій військових у Горлівці. Неподалік Горлівки ДРГ ЗСУ залишили терористам «сюрприз». Останній вибухнув біля 4 ранку, 7 квітня, у так званій «сірій зоні». Точну кількість загиблих від вибуху озвучать розвідники.