неділю, квітня 17

Активісти розшукують кадировця, який катував українського добровольця


Через соцмережі шукають кадировця, який катував українських бійців на Донбасі.


У мережі Facebook один з активістів підняв питання пошуку чеченського бандита, який як найманець зайшов з російськими окупантами влітку 2014 року на Донбас і катував українських військовополонених.


Сообщает: http://antikor.com.ua/


За повідомленнями користувачів соцмереж, російські боти постійно видаляють цю світлину і намагаються приховати цей важливий доказ присутності російських окупантів на Донбасі, і тим більше – катування українських військових.

На світлині (зліва) показаний український доброволець, боєць батальйону “Донбас” Павло Пугачов (позивний Дудаєв), який нині числиться зниклим безвісти. Справа стоїть чеченський найманець, який, імовірно входив до складу терористичного бандформування “Оплот” (на ньому відповідна футболка). Доказом того, що це кадировець слугує не лише ваххабітська борода, а й ремінь автомата, на якому написано “Чечня-9.(нерозбірливо)”. У руках у кадировця ізолента, якою він обмотав голову Павла. Сам він примотаний скотчем до дерева, і на лиці та тілі видні сліди крові та побоїв.

Активісти закликають пошироювати цю світлину, в надії як дізнатись долю Павла Пугачова, так і визначення особи найманця, який катував українських полонених.