середу, квітня 13

Спецназ почав штурм бази «Торнадо» під Києвом – нардеп


Силовики з Національної поліції почали штурм бази колишньої міліцейської роти «Торнадо». Бійці «Торнадо» забарикадувалися, погрожують підірвати себе та штурмуючих.



Сообщает: http://uapress.info/uk/


Народний депутат України від Радикальної партії Ігор Мосійчук заявив, що військова прокуратура та спецпризначенці почали штурм бази розформованої спецроти МВС «Торнадо», яка розташована в населеному Боярка на Київщині.

«Наразі в цю хвилину військова прокуратура з спецпризначенцями штурмує базу в Боярці на якій знаходяться бійці розформованої спецроти МВС «Торнадо», - написав Мосійчук на власній сторінці в соціальній мережі.

Нардеп зазначив, що поліцейські застосували при штурмі світлошумові гранати. Бійці «Торнадо», які забарикадувалися, готові дати відсіч – вони добре озброєнні, мають багато вибухівки.

«Бійці «Торнадо» зі зброєю забарикадувалися і заявляють про наявність в них великої кількості вибухівки та готовність підірвати себе та штурмуючих», - йдеться у повідомленні.

Пізніше Мосійчук додав, що заступник голови Національної поліції  Вадим Тоян особисто його запевнив, що ніякого штурму немає. Далі нардеп подає інформацію від представників «Торнадо». Ті стверджують, що поліція вже відкривала вогонь на ураження.

«Знову зідзвонювався з бійцями «Торнадо» які забарикадувалися на базі МВС (Стара Боярка Лисенка 143) і яких нібито планують штурмувати спецпризначенці. Кажуть, що по ним вже відкривали вогонь на ураження і, що навколо бази розташувалися снайпери. Зараз очікується, що на базу для перемовин прибуде керівництво Нацполіції», - написав Мосійчук.

Нагадаємо, що  головна військова прокуратура Генеральної прокуратури України направила до суду обвинувальний акт щодо командира та двох співробітників роти патрульної служби міліції особливого призначення «Торнадо».