понеділок, квітня 18

Українці перетворилися на безхребетних дощових черв'яків та на лайка-ботiв


Пройшло більше 4 місяців з дня загибелі "Лісника", а його тіло досі не віддано землі та лежить у морзі в замороженому вигляді. Ублюдочнi собаки режиму з СБУ не видають тіло "Лісника". Ким був "Лісник": агентом ФСБ або останнім патріотом України? 






Скільки мільйонів "лайків" було під такими зображеннями? Самі ви не хочете стати "люстратором", хоча купити сьогодні снайперську гвинтівку з АТО зможе кожен.

Скільки було "лайків" під цим фото? 1,2 або 3 мільйони по всім соціальним мережам? Кожен з вас сподівався, що в Україні таки з'явився герой ...

І він з'явився. Його позивний "Лісник". Він розумів, що новий Майдан не потрібен. Потрібно просто "люструвати" по одному всіх ворогів України і дуже скоро інші вороги України просто покинуть свої посади, не бажаючи поповнити список "люстрованих" і у владі залишаться одні лише патріоти, яким бояться нічого.

Але ублюдочнi собаки режиму з СБУ випередили "Лісника" ...

Ганьба ВАМ ВСІМ, хто "лайкал", а тепер мовчить, коли тіло героя України лежить у морзі і не віддано землі. Ганьба ВАМ ВСІМ безхребетна біо-маса, яка нездатна боротися проти несправедливості, а готова лише "лайкати" фотки.

До великої радості з 42 млн. українців залишилося ще кілька відсотків людей, готових до боротьби. П'ятниця, 22 квітня о 12:00 всі до будівлі адміністрації Президента з простим і зрозумілим ультиматумом: або ублюдочнi собаки видають тіло "Лісника" для того, щоб ми його поховали, або йдемо на штурм АП.