неділю, травня 29

“12 червня в Києві буде кривава каша”: ОУН проти проведення Маршу рівності

Добровольці попереджають організаторів, що краще відмовитися від подібного сумнівного заходу.
Добровольчий рух ОУН хоче перешкодити проведенню Маршу рівності, який планується 12 червня в Києві. Про це на своїй сторінці у Facebook написав керівник прес-служби “Правого сектора” Артем Скоропадський, опублікувавши заяву руху. Сообщает http://gossip.in.ua/

“12 червня в Києві буде кривава каша. У організаторів ходи ще є час відмовитися від його проведення”, – прокоментував він. “Сьогодні нас змушують погодитися з маршами і фестивалями ЛГБТ, а значить, увійти в число грішників і тих, хто їх покриває. Кого рівнятимуть на цьому шабаші? Аморальних виродків, блазнів, дегенератів і людей, що мають честь і гідність, повагу, любов до ближнього, фронтовиків, які віддали своє життя і здоров’я, захищаючи мир і спокій країни?” – йдеться в заяві Добровольчого руху ОУН.

Батальйон ОУН, згідно з поширеним повідомленням, “не дасть змішати українців з гумусом”. “Ми не допустимо підміни понять, коли людську ницість і збочення називають боротьбою за свободу в Україні… Ми закликаємо вийти 12 червня і підтримати нашу позицію, не дати содомітській заразі поширитися вулицями Києва і всієї України”, – йдеться в заяві.