ЦІКАВІ ФАКТИ

пʼятницю, травня 20

“КОРОЛЕВОЮ УКРАЇНИ-2016” СТАЛА 20-РІЧНА МОДЕЛЬ З ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА (ВІДЕО)


Новою “Королевою України” стала Вероніка Михайлишин з Івано-Франківська.
Дівчина перемогла у фіналі конкурсу краси “Королева України-2016”, що пройшов на території столичного житлового комплексу “Новопечерські Липки” учора увечері. Сообщает http://intermarium.com.ua/

За перемогу у конкурсі красивих і розумних змагалися 20 дівчат, котрі приїхали до Києва з різних куточків України. Вони не тільки дефілювали перед журі у купальниках та вечірніх сукнях, а й кожна з учасниць продемонструвала свій еко-проект, в якому озвучила власні ідеї щодо захисту навколишнього середовища.


Перемогу і корону королеви завоювала 20-річна модель з Івано-Франківська Вероніка Михайлишин.


Дівчина працює з вітчизняними та закордонними модельними агенціями, викладає у школі краси “Ювента”. Вона вже має нагороду “Прима модель” за найбільшу кількість показів від дизайнера Олени Васенко, яку отримала у 18 років.

Переможниця розповіла, що захоплюється садівництвом, кулінарією та любить природу.

Собі за мету дівчина ставить вираження та реалізацію внутрішнього потенціалу, здійснення мрій та подальший рух уперед.

“Королева України” – не просто конкурс краси і таланту, це проект, який має яскраву екологічну спрямованість, для проведення різних етапів конкурсу обираються екологічно чисті місця на нашій планеті.

Відбір на конкурс досить серйозний, журі ставить вимоги не тільки до зовнішніх даних претенденток на золоту корону, але і до їх внутрішнього світу. Учасниці повинні бути інтелігентними, культурними, ввічливими, мати витончений смак, бути ерудованими та всебічно розвиненими.