ЦІКАВІ ФАКТИ

суботу, травня 21

ХОЛОСТЯК 6 СЕЗОН: ІСТОРІЯ ВІДНОСИН ІРАКЛІ І ОЛЕНИ

У фіналі Холостяк 6 сезон Іраклі Макацарія зробив свій вибір на користь Олени Лесик. Холостяк освідчився дівчині в коханні і подарував їй каблучку.
На першу вечірку Олена прийшла з бажанням зустріти свого принца. Дівчина завжди вірила в казку і хотіла, щоб ця казка трапилася в її житті. Вона стала однією з 17-ти дівчат, які отримали троянду від холостяка. Сообщает http://intermarium.com.ua/

Перше побачення Іраклі і Олени пройшло дуже романтично: пара літала на вертольоті, а потім довго сиділа в обнімку на гойдалках, накрившись пледом.

Друга зустріч не обійшлася без сюрпризів: на подвійне побачення Олени і Наташі прийшли молодші брат і сестра Альони. Хоча все і пішло не за планом, Іраклі надалі зізнався, що це допомогло йому побачити дівчину з іншого боку. Якщо раніше він сприймав її, як дитину, то тепер помітив у ній материнські якості, що йому дуже імпонувало.

На цьому ж побаченні трапився перший поцілунок пари. Поки Наташа була в сусідній кімнаті з дітьми, Іраклі і Олена поцілувалися, що стало причиною багатьох сварок між дівчатами.

Іраклі_альона

Наступне індивідуальне побачення Олена організувала сама: вони запросила Іраклі прямо на церемонії троянд, сказавши, що у них є одна спільна незакінчена справа. Заінтригувавши його фразою про те, що вони будуть разом долати страхи, Олена запланувала польоти на паропланах. Дуже емоційний день тоді закінчився романтичною прогулянкою пари по морському березі.

Знайомство з батьками пари також стало несподіванкою, адже в цьому році батьків холостяка і дівчат також знайомили між собою. Мама Іраклі Неллі сказала, що Олена поводиться дуже розумно. Дівчина розпитувала потенційну свекруха про слабкості її сина, і Неллі вловила натяк на те, що Олена збирається цим слабкостям потурати. Як і будь-який матері, їй сподобалася така турбота про улюбленого сина.

У фіналі Іраклі і Алена побували в театрі в Батумі. Вони танцювали весільний грузинський танець, а потім усамітнилися в будинку. Холостяк влаштував дівчині перевірку її терплячості, яку та з успіхом пройшла. Після цього молоді люди довго лежали в пінній ванні і цілувалися.