суботу, травня 21

У Вінниці загорівся пасажирський поїзд (ФОТО)

20 травня близько 18:30 у Немирівському районі Вінницької області загорівся пасажирський поїзд. Вогонь розійшовся на три вагони з чотирьох.
Новину передає «Преса України». Сообщает http://uapress.info/

В п’ятницю ввечері, 20 травня, очевидці повідомили про загорання поїзда на лінії Вінниця-Гайворон. 

Чоловіки, які сповістили про інцидент, вибралися порибалити, однак, їх заняттю завадив палаючий потяг. 

«Я із друзями рибалю по іншу сторону річки. Повертаю голову - і бачу, що колією котиться потяг. І він горить! Місцеві жителі кажуть, що він загорівся у Семенках. А потім скатився колією в низину. Тут ми його і побачили», - розповів очевидець Дмитро Рябов.

За його словами, пожежно-рятувальна машина прибула на місце події близько 19:40. Головною проблемою для пожежників стало місце розташування поїзда, який зупинився у низині, куди важко спуститись.

Один із пасажирів повідомив, що у вагонах знаходилося близько 400 людей. Після раптового загорання їх всіх негайно висадили у Семенках. Наступного сполучення довелось чекати майже дві години.

«Нарешті прислали тепловоз зі сходу і один вагон дизеля поїхав під тепловозом. Три вагони відчепили. Пасажирів втулили в один вагон, було дуже тісно. За пасажирами, які їхали до Ситківців, приїхав автобус», - розповів Володимир, пасажир.

Нагадаємо, 20 травня у Львові відбувся запуск першого в Україні вагону, що призначений для перевезення велосипедів. Подібне нововведення сприятиме більш комфортному проїзду любителів велосипедних подорожей.