вівторок, травня 3

Трамп заявив, що США повинні бути готові стріляти по російських винищувачах

Можливий кандидат на висунення в президенти США Дональд Трамп заявив, що провокації російських винищувачів не можна залишати без уваги, і якщо вирішити проблему не допомагає дипломатія, то настане момент, коли американські військові відкриють вогонь.
Цю думку він висловив в ефірі однієї з радіостанцій, передає DW. Сообщает http://svitocumapravdu.blogspot.com/ 



За словами Трампа, нинішній президент має вирішити цю проблему за допомогою прямих телефонних розмов з президентом РФ Володимиром Путіним.

Але якщо телефонні розмови та дипломатія не допоможуть вирішити питання, то настане момент, коли треба стріляти. Залишати подібні провокації без уваги, на думку ймовірного кандидата, це ганьба для країни, так як це вияв "неповаги до США і до Обами".

Нагадаємо, наприкінці квітня у своїй промові кандидат на висунення в президенти Дональд Трамп заявив, що йому б вдалося налагодити відносини з Росією з позиції сили. При цьому. як вважає ймовірний претендент, потрібно в першу чергу спробувати домовитися з російською владою.

Нагадаємо, 30 квітня російський винищувач в міжнародному небі над Балтикою здійснив небезпечний маневр поруч з американським літа
ком, а 13 квітня бомбардувальники РФ зімітували атаку на американський есмінець з польським вертольотом на борту.

Також за даними Міноборони Литви, за період з 25 по 30 квітня повітряними силами НАТО було здійснено 5 перехоплень російських винищувачів в міжнародному просторі над Балтійським морем.