неділю, травня 22

Волонтер про бомбардування Авдіївки: виборів не буде, буде війна

Вночі по Авдіївці бойовики здійснили масовані удари з важкої артилерії. Бійці розповідають, що на передовій творився в прямому сенсі «армагедон», а волонтери прогнозують погіршення ситуації аж до війни.



Новину повідомляє «Преса України».

«Під Авдіївкою вночі був Армагеддон ... Хлопці «дякують» Пороху за афігенний його «Мінськ»... що по 4 години чекають «добро» на відповідь по москалям... Зла вже не вистачає», - розповів боєць і волонтер Василь Вовк.

Тим часом спікер прес-центру штабу АТО Антон Миронович спростовує всіляку інформацію про те, що сили АТО відкривали вогонь у відповідь. Він заявив, що «вже вночі під час артилерійського обстрілу Авдіївки ЗСУ зброю жодного разу не застосовували».

«Будь-які звинувачення якщо з'являться, не мають нічого спільного зі здоровим глуздом і логікою», - додав Миронович.

Про вогневі удари бойовиків розповів ще один боєць - Ігор Грег.

«Ну що з 23-00 тварі, що принесли смерть на нашу землю почали лупити з важких стволів по деяких наших позіціях. Сердце кров'ю обливається дивлячись на це, тим більше розуміючи, що там можуть бути загиблі і поранені наші Герої», - повідомив він.

Волонтери з посиланням на повідомлення з передової розповіли, що ситуація була дуже складною: бойовики лютували всю ніч до ранку, в тому числі і в районі ДАПу.

«Сволота сьогодні дуже сильно бомбила Авдіївку. Зведення приходили жахливі. Потрапили в кілька житлових будинків. Виборів не буде, буде війна», - дав невтішний прогноз волонтер Мирослав Гай.