пʼятницю, травня 20

Передбачення для України: “розв’язка” вже близько

Нові прогнози для України представила переможниця шоу “Битви екстрасенсів”
Передбачення для України: “розв’язка” вже близько
Учасниця і переможниця телевізійного шоу “Битва екстрасенсів” Олена Курілова представила свій останній прогноз для України. Сообщает http://www.akcent.info/

Прогнози, як відомо, справа невдячна. Тим більше, коли мова йде про предреканиях долі цілої держави, до того ж перебуває в стані війни, з агонізуючою економікою і боротьбою за владу олігархічних об’єднань.

Саме у такій ситуації на сьогоднішній день прибуває “пацієнт”, стосовно якого ставиться діагноз.

Передбачення для України: “розв’язка” вже близько

Олена Курилова двічі ставала переможницею популярного на українському телебаченні шоу з участю екстрасенсів як українських, так і зарубіжних. На думку експертів, вона володіє досить сильними можливостями проникати за межі розуміння дійсності, доступні для звичайної людини.

У своєму прогнозі екстрасенс вказала на негативні наслідки, які принесуть майбутні в країні зміни. Невтішні перспективи екстрасенс прогнозує для всієї політичної “еліти” України, включаючи перших осіб держави.

За словами фахівця, більшість з нині діючих політиків чекає вигнання.

Екстрасенс висловила можливість швидких змін, які повинні прийти в Україну вже з початком майбутнього 2017 року. Передбачається, що нинішні “друзі” України відвернуться від неї і від осіб, які нині перебувають на політичному олімпі. Прогнозується зближення зі слов’янськими сусідами і закінчення війни на Донбасі . Україна збереже свої території на сході. Про долю Криму екстрасенс змовчала.

Не обійшлося і без обіцянки приходу у владу жінки, яка призведе країну до процвітання і виведе з кризи в найближчі роки.

Як і будь-який інший прогноз-передбачення екстрасенса підлягають скептичному аналізу та перевірки часом.