ЦІКАВІ ФАКТИ

понеділок, червня 13

Йоахим потрясен тем, что украинцы вытворяли на поле: его слова

Головний тренер збірної Німеччини Йоахім Льов розповів про перемогу над Україною в першому матчі на Євро-2016.
“Це була енергійна, швидка гра. У першому таймі ми відчували певні проблеми з переходом в атаку, втрачали м’ячі, дарували супернику можливість для контрвипадів, але в другій половині грали дуже здорово. Сообщает http://good-news.in.ua/
 Зберігали побудову гри, відмінно розпоряджалися м’ячем. Ми грали з позиції сили, але це було непросто, адже в українців хороша оборона. Утім, ми знаходили рішення, і в цілому я дуже задоволений.

Збірна України дуже успішно розігрувала стандарти. Грузила м’яч у штрафну, йшла вперед великим числом. У другому таймі ми захищалися вже краще. А Бастіан Швайнштайгер дуже вдало вийшов на заміну, хоча ледве встиг набрати фізичні кондиції після кількох тижнів роботи.

Матч із Польщею буде мати вирішальне значення, оскільки та виграла свій матч. Результат цієї зустрічі багато в чому визначить розподіл місць у групі. У нас багато гравців вибули через травми, але я думаю, що ті, хто грав, виконали дуже хорошу роботу. У нас виходило успішно переходити з оборони в атаку.

Мануель Нойєр є найкращим воротарем у світі, і я сказав йому недавно про це. Для мене не так важливо, хто вийде на поле з капітанською пов’язкою. У нас в команді багато лідерів: Хедіра, Швайнштайнгер і, звісно, Нойєр теж”, – наводить слова Льова офіційний сайт УЄФА.