четвер, липня 14

Луценко завалив роботу прокуратури за 100 днів

На думку екс-заступника генпрокурора Каська, перші 100 днів роботи Луценка лише підтвердили той факт, що ніхто не буде займатися розслідуванням справи екс-президента-втікача Віктора Януковича.



За майже 100 днів перебування на посаді очільника Генеральної прокуратури, Юрій Луценко не передав до суду жодного кримінального провадження, попри те, що обіцяв зробити зворотнє. Сообщает http://ukrreal.info/ua/

 На думку колишнього заступника генпрокурора Віталія Каська, Луценко вивчив справу Януковича, однак він не лише не позвільняв тих, хто фактично доклався до того, щоб її "злили", але й взяв у заступники людину, яка несе пряму відповідальність за такий стан речей.

"У мене виникає закономірне запитання: чим два роки займалися слідчі під керівництвом заступника генпрокурора Столярчука, якщо немає жодного кримінального провадження з перспективою, коли можна направити до суду? Тобто, з одного боку, я розумію генпрокурора Луценка – він це питання дослідив. З іншого боку, я не розумію, чому заступник генпрокурора Столярчук до цього часу на посаді в такому випадку?", - повідомив Касько, повідомляє "Антікор".

На думку Каська, перші 100 днів роботи Луценка лише підтвердили той факт, що ніхто не буде займатися розслідуванням справи екс-президента-втікача Віктора Януковича.

"Вже скоро проходить тих 100 днів, які Юрій Луценко дав слідству, і жодна з цих кримінальних проваджень до суду не направлена. Я не зовсім розумію логіки таких подій. Якщо слідство було завалено, зі слів генпрокурора, то чому ті люди, які його завалили, до цього часу його проводять?", - наголосив Касько для Радіо Свобода.