Всім відомо, що в цьому ароматному напої міститьсякофеїн, який у великих дозах згубно впливає на здоров’я. Проте дослідження довели, що кава є кращим у світі джереломантиоксидантів.
Сообщает : http://good-news.in.ua/
Їх у цьому напої міститься набагато більше, ніж, наприклад, в шпинаті або капусті.
Це чудова новина для тих, хто не уявляє собі ранок без чашки гарячого ароматного напою. Погана новина полягає в тому, що досі не вивчено, як організм поглинає і використовує ці речовини. Виходить, що, якщо організм отримує з кави багато антиоксидантів, це абсолютно не означає, що він здатний повністю поглинути їх і правильно переробити.
Антиоксиданти допомагають знизити запалення клітин, продовжити молодість шкіри, запобігти раковим захворюванням, зміцнити серце і навіть зупинити цукровий діабет. З іншого боку, кава погано впливає на організм у великих кількостях.
Надмірне споживання цього напою може привести до болів в шлунку або збільшити частоту серцевих скорочень. Також доведено факт, що кава вимиває кальцій з організму, тому людям, які часто п’ють цей напій, необхідно додавати в свій раціон якомога більше свіжих фруктів, овочів і молочних продуктів.
Сообщает : http://good-news.in.ua/
Це чудова новина для тих, хто не уявляє собі ранок без чашки гарячого ароматного напою. Погана новина полягає в тому, що досі не вивчено, як організм поглинає і використовує ці речовини. Виходить, що, якщо організм отримує з кави багато антиоксидантів, це абсолютно не означає, що він здатний повністю поглинути їх і правильно переробити.
Антиоксиданти допомагають знизити запалення клітин, продовжити молодість шкіри, запобігти раковим захворюванням, зміцнити серце і навіть зупинити цукровий діабет. З іншого боку, кава погано впливає на організм у великих кількостях.
Надмірне споживання цього напою може привести до болів в шлунку або збільшити частоту серцевих скорочень. Також доведено факт, що кава вимиває кальцій з організму, тому людям, які часто п’ють цей напій, необхідно додавати в свій раціон якомога більше свіжих фруктів, овочів і молочних продуктів.