вівторок, серпня 30

ЗНАЙДЕНО СТРАШНЕ ПРОРОЦТВО 15 СТОЛІТТЯ ПРО КІНЕЦЬ СВІТУ І СПРАВЖНЯ КАРТА ПЕКЛА

Унікальна знахідка «Карта Пекла» виявлена в німецькому місті Любек: манускрипт невідомого автора трактує страшні прогнози для людства і прихід Сатани.


«Карта Пекла» – так прозвали фахівці апокаліптичну знахідку в Любліні, яка зараз зберігається в Бібліотеці Хангтінгтона в Каліфорнії. Повідомляє http://www.akcent.info/

Манускрипт, автор якого не відомий, датується дослідниками 1486-1488 роками. На думку голландського дослідника Вана Дузера, пророцтва могли належати лікарю по імені Баптиста.


На кількох аркушах латиною написані страшні прогнози для людства і деякі географічні та астрологічні факти, набагато випереджають знання того часу. Письмена ілюстровані малюнками – картами. На одній з них намальований велике коло, що символізує Землю. Вона оточена водою і розділена на частини, які представляють Азію, Африку та Європу. Також зазначені причини прийдешнього Апокаліпсису.



Дослідники вже відзначили, що виявлена Карта Пекла носить явний антіісламістский характер – однією з причин загибелі світу є прихід ісламу. У манускрипті говориться, що Антихрист мав прийти у наш світ у 1651 році і повинен був переконати людей поклонитися йому і служити, використовуючи обман, жорстокість, хитрість і помилкове божество, тобто будь-яке інше, крім християнського Бога.