середу, серпня 31

ЩО ЧЕКАЄ УКРАЇНУ В 2017 РОЦІ – ПЕРЕДБАЧЕННЯ І ПРОГНОЗИ

На політичній арені так гаряче, що важко знайти людину, якій була б байдужа доля своєї країни і сусідніх держав. Весь цивілізований світ стежить за подіями, що розвиваються навколо України, яка прагне для себе нового майбутнього.
Не можна засуджувати людей за їх надію на краще життя. Однак не всі методи боротьби за свободу і незалежність України схвалюють інші лідери. Сообщает http://2017rik.pp.ua/

Прогнози політологів про Україну на 2017 рік
Що ж очікує Україну в 2017 році на думку відомих політиків, економістів та аналітиків і що чекає народ України в найближчому майбутньому? Що чекає Україну в 2017 році – передбачення і прогнози

По-перше, у 2017 році Україна відмовиться від чималої кількості Гостів (тут – ДСТУ), прийнятих за часів існування Української РСР. Велика їх частина буде спрямована на громадське харчування, але така тенденція пройдеться по багатьох сторонах сучасного українського законодавства. Наскільки негативно або позитивно, такі зміни позначаться на загальній ситуації в країні на сьогоднішній день сказати важко.

Думки аналітиків та експертів

Деякі противники української політики прогнозують навіть повний розвал України в 2017 р. До таких висновків приходять не тільки російські аналітики (див. що чекає в 2017 році Росію), але і європейські, і американські (Тімоті Снайдер, Джон Виттигдейл, Домінік Трач та інші). Однак, завжди слід пам’ятати, що тиск на масову свідомість негативною інформацією завжди породжувало купу відгуків з боку всіх зацікавлених (та і не дуже) сторін. Ці відгуки, як негативні, так і позитивні, грали велику роль у формуванні зручного свідомості. Найчастіше до подливанию масла у вогонь вдаються у ситуаціях, коли необхідно викрити противника і перетягнути «політичне» ковдру у свій бік. Що чекає Україну в 2017 році – передбачення і прогнози

загрузка...
Передбачення екстрасенсів на 2017 рік про майбутнє України
Людмила Жукова – нумеролог і екстрасенс – передбачила нову революційну хвилю, яка охопить українців в 2017 році. А ось американський медіум Едгар Кейсі, у своїх прогнозах про Україну, говорив про те, що в 2017 р. Україна, як і багато інші цивілізовані країни, буде зайнята вирішенням неполітичних питань, а задумається про духовну складову життя. Ера нової, досі невідомої сторони прогресу торкнеться кожного жителя Землі.

Що пророкували Ванга і Мессінг

У свою чергу, Ванга віщувала, що в 2017 році, Україні доведеться серйозно зайнятися вирішенням економічних проблем. Крім цього, болгарська ясновидиця говорила про те, що до 2020 року весь світ буде перебувати в глибокій економічній кризі, яка не омине і Україну.

Ще одна видатна історична особистість – Вольф Мессінг – залишив, мабуть, найбільш обнадійливі з усіх перерахованих передбачення, про те, що Третьої світової війни не станеться. А значить, 2017 рік пройде хоч не без проблем, але в світі.