середу, серпня 31

Щастя і Ясинувата палають у вогні після потужного обстрілу бойовиків (ВІДЕО)

Населений пункт Щастя піддався найпотужнішій вогневій атаці російсько-терористичних сил за останній час. У місті горять цивільні об'єкти, налякані мешканці сховалися в підвалах.

 Тим часом інтенсивні бої тривають і в околицях підконтрольної бойовикам Ясинуватої, де також спалахнула масштабна пожежа.


Новину повідомляє «Преса України».

Про вогневу атаку на Щастя повідомив журналіст Мирослав Гай. За його словами, такого потужного обстрілу міста з цивільними особами не спостерігалося вже досить тривалий час.

«Сьогодні по всій лінії буде загострення. Хвилину тому був обстріл Щастя. Понад п'ять прильотів. Артилерія. Місцеві в шоці. Щастя вже давно не обстрілювали», - розповів він.

Пізніше Гай повідомив, що по місту безліч прильотів, а люди поховалися по підвалах. Бойовики розбомбили СТО, кафе, два приватних будинки і закидали снарядами 4-поверховий житловий будинок. Гай в шоці від масштабності руйнувань.

Також в соцмережах повідомляється про інтенсивні бої в районі Ясинуватої, яка знаходиться під контролем незаконних збройних формувань. В околицях населеного пункту зафіксовані прильоти безлічі снарядів. Розбомблені житлові будинки.

У будинку 16 на вулиці Залізнична спалахнула потужна пожежа, відео якої опублікували в мережі. Рятувальники намагаються її загасити. Користувачі соцмереж повідомляють, що в результаті обстрілу загинув 38-річний місцевий житель.