ЦІКАВІ ФАКТИ

пʼятницю, серпня 12

Путіну пророкують самознищення

Останні резонансні події в окупованому Криму – це не просто легковажна інформаційна «мулька» в стилі RT (російський пропагандистський канал), а повноцінна провокація в стилі земітіруємої гітлерівцями в 1939 році «спецоперації» із захоплення поляками німецької радіостанції.
Про це у себе в Фейсбуці написав народний депутат від БПП Олександр Бригинець . Сообщает https://ukr.media

«Ну і що, що всі розуміли, що ніякого захоплення не було. Однак це дало підставу Гітлеру почати Другу світову війну. І, зрештою, самознищитися... Це чекає і Путіна», – написав Бригинець.

Днями ФСБ РФ заявила, що на території окупованого Криму нібито зупинили групу українських диверсантів; під час операції загинув як мінімум один співробітник російської спецслужби.

Президент РФ Володимир Путін вже заявив про те, що «Україна переходить до практики терору». У той же час українська влада назвали заяву провокацією ФСБ.

Ще кілька днів тому «влада» Криму заблокували пункти пропуску на адміністративному кордоні з материковою Україною. Місцеві жителі повідомили про те, що в Криму зосередилися російські військові, на українському адмінкордоні і в районі Армянська чули стрілянину.