понеділок, серпня 22

Пришли очень ХОРОШИЕ новости из Европы: Украина должна знать! ЭТО случится за несколько месяцев!

МЗС очікує безвізовий режим з ЄС за кілька місяців



Про Крим сьогодні згадував і міністр закордонних справ Павло Клімкін. Повідомляє http://www.unn24.com.ua/ Зокрема, Україна поскаржиться в міжнародні суди на Росію за порушення прав кримських татар. Крім того, заявив очільник МЗС, подадуть ще два позови щодо фінансування Федерацією тероризму та порушень конвенції ООН з морського права.

“В найближчі тижні ми перейдемо до того що в рамках арбітражу після відповідних консультацій ми довели, що Росія порушила всі зобов’язання в рамках конвенції заборони фінансування тероризму. Ми обов’язково доведемо, що те, що відбувається сьогодні на території тимчасово окупованого Криму – це реальна расова дискримінація”, – переконаний міністр закордонних справ України Павло Клімкін.



Про це Клімкін розказав на 12-ій нараді керівників закордонних дипустанов. Згадав і про безвізовий режим із ЄС. За словами міністра, його очікують вже найближчими місяцями. Тож українці зможуть вільно їздити до майже 100 країн світу.

Ще один пріоритет для країни – євроатлантична інтеграція. За 4 роки уряд планує підняти безпековооборонний сектор до стандартів НАТО, заявив міністр.