вівторок, серпня 23

В Росії голодний натовп накинувся на торт для дітей-сиріт (ВІДЕО)

У Росії у столиці Республіки Саха Якутську місцеві жителі за секунди з'їли великий торт, який був призначений для дітей з дитячого будинку.  



Новину повідомляють ЗМІ, передає «Преса України».

У Якутську кондитери хлібокомбінату до Дня російського прапора спекли символічний торт вагою 280 кілограмів. Він складався з 1,4 тисяч тістечок, на яких були зображені визначні місця Якутії.

Торт був призначений для дітей-сиріт та дітей з малозабезпечених і багатодітних сімей. Але через зсув часу у програмі святкових заходів ласощами почали пригощати за півгодини до початку. Діти, які приїхали в призначений час на Комсомольську площу, побачили лише порожні столи.

Користувачі соціальних мереж бурхливо відреагували на таку новину: «Таке солодке слово «халява», «Якось не по-російськи, не духовно, не вистачає чогось... Точно! Чому без лопат?», «Як ще не побилися через шматки, жадні до халяви, убогі духом», «До чого довів Обама росіян», «Ну ось тепер я вірю, це покоління справжні американці. Кадри, як в момент вимкнення світла в Гарлемі у 2003 році, пограбування супермаркетів», - пишуть вони.