суботу, серпня 27

Павло Правий: Через демарш Онуфрія Москва досі перебуває в шоці

Послання блаженнійшого Митрополита УПЦ МП Онуфрія до річниці незалежності України поставило в ступор Кремль та його пропагандистів. Онуфрій прямо оголосив: він на боці українського народу, який нині бореться не лише за свою волю, але й за віру. Це навіть не ніж у нижню частину спини царька.
Це дещо значно страшніше. Недаремно Москва досі жодним словом поки не відреагувала офіційно на заяви Онуфрія, цитує блогера Сообщает http://replyua.net/

«Те, що це не випадковість і що УПЦ МП розвернулося на 180 градусів, показавши царьку та його холую Гундяєву протилежний від обличчя орган, свідчить те, що навіть одіозний митрополит Одеський та Ізмаїльский Анфіноген облизав «хунту» мало не до блиску. Навіть флешмоб «Мир Україні» благословив. А ось митрополит Криворізький та Нікопольський Єфрем розродився патріотичним посланням до Дня незалежності, який «Господь нам благословил праздновать уже четверть века», – наголосив Павло Правий.

На його думку, це може свідчити про те, що у церкві зараз ідуть такі процеси, поряд з якими навіть переворот у Кремлі здасться дрібницею. Бо «путіни» приходять і йдуть, а церква оперує часовими масштабами у сторіччя.