вівторок, серпня 30

КАНАДА ОГОЛОСИЛА ПРО СКАСУВАННЯ ВІЗ ДЛЯ УКРАЇНЦІВ(ОНОВЛЕНО)

Інформація про скасування Канадою віз для українців була поширена цілим рядом українських сайтів.

“Таке рішення одноголосно підтримав уряд країни разом з опозицією. Повідомляє http://intermarium.com.ua/ Зараз влада Канади працюює над технічними нюансами, і найближчим часом між двома державами буде запроваджено безвізовий режим.

Як повідомили в штабі партій Канади, у їхньої країни з Україною склалися особливі стосунки, до того ж, на території Канади проживає більше мільйона громадян українського походження, тому питання про скасування візового режиму для коротких подорожей піднімалося дуже давно. За останні дев’ять років у Канаді статус постійного жителя був наданий 22 тисячам громадян України. Крім цього, майже вдвічі зросла кількість українських студентів у канадських вузах.“
У посольстві Канади в України спростували поширену в ЗМІ інформацію про скасування віз для громадян України. Про це йдеться в заяві посольства у Facebook.
“Неправдива інформація. Вчорашня інформація про нібито скасування віз для українців на в’їзд у Канаду, яку поширили деякі ЗМІ, не відповідає дійсності. Зауважте, що подібні новини повинні насамперед бути опублікованими на офіційних сайтах уряду та посольства Канади“, – йдеться в повідомленні.