четвер, вересня 22

ПАРАЛІМПІАДА-2016: НАЗВАНО НЕСПОДІВАНУ ПРИЧИНУ УСПІХУ УКРАЇНЦІВ

Президент Національного олімпійського комітету України Валерій Сушкевич назвав досить несподівану причину успіху українських спортсменів на Паралімпійських іграх у Ріо-де-Жанейро: за його словами, важливу роль в перемогах українців відіграли соцмережі, бурхливо реагували на кожне вдалий виступ спортсменів-паралімпійців. Сообщает http://kozak.co.ua/



Про це він розповів журналістам під час зустрічі паралімпійської збірної в Міжнародному аеропорту "Бориспіль" в ніч з 21 на 22 вересня.

"У Ріо у нас був варіант української солідарності. На цій Паралімпіаді неймовірно спрацювали соціальні мережі. Після того, як спортсмени все це читали, не дивлячись на старання тренерів змусити дотримуватися режиму дня і лягати спати, вони отримували заряд позитивної енергії, ось цього от драйву і віри в них і на наступний день йшли і перемагали і перемагали. у Лондоні такого не було. Український народ фактично через соцмережі підключав неймовірні речі. Можна сказати це український народний допінг ", - зазначив Сушкевич.

Нагадаємо, що в неофіційному медальному заліку Ріо 2016 українські паралімпійці зайняли 3-е місце, завоювавши 117медалей - 41 золото, 37 срібних і 39 бронзових нагород.
У неофіційному медальному заліку збірна поступилася лише Китаю і Великої Британії, обігнавши такі розвинені країни як США і Німеччина. Українці відразу на 25 нагород перевищили досягнення попередньої Паралімпіади в Лондоні.