суботу, вересня 10

Узнайте Срочно! Хорошие пророчества! Что Украину ждет у 2017 году?

Вже кілька років політична криза в Україні розбурхує уми світової громадськості.
Зараз країна проходить через період затяжної політичної та економічної нестабільності, а її майбутнє нікому не здається безхмарним. Повідомляє http://2017pik.pp.ua/ У спробах передбачити долю рідної країни, українці звертаються не тільки до експертів з геополітики, але і до тих, хто наділений даром ясновидіння. Передбачення екстрасенсів і астрологів у сучасної людини викликають недовіру. Однак точність, з якої здійснюються ці віщування, змушує багатьох з нас враховувати думку ясновидців. Пропонуємо ознайомитися з прогнозами відомих провидців про те, яких подій слід очікувати українцям у 2017 році.

Передбачення Павла Глоби

Низку геополітичних конфліктів астролог передбачив задовго до початку подій на Донбасі – ще в 2009 році. За словами Глоби, найближчим часом настає криза, яка повністю перекроїть карту Європи. У 2014-2020 роках Україна сильно постраждає від всесвітнього економічного занепаду, нестабільності гривні та іпотечної кризи. Країну чекає підйом у сфері будівництва, який незабаром закінчиться фінансовим крахом. Втім, до початку 2017 роки ситуація трохи вирівняється.

Прогнози для України на 2017 рік: прогнози і пророцтва Павло Глоба дає невтішний прогноз для майбутнього України 
Згідно з пророцтвами Глоби, Україна припинить своє існування як незалежної держави до кінця десятиліття. Її територія буде розділена на два регіони, один з яких увійде до складу Росії разом з Кримом. Деякий час в країні будуть існувати два незалежних адміністративних центру. До 2020 р. навколо Росії утворюється Східноєвропейський блок православних держав, серед яких і Україна.

Союз повинен принести країні стабільність і процвітання. Крім того, астролог пророкує розпад Європейського Союзу і НАТО. Вірити чи ні прогнозам Глоби – справа кожного з нас. Але варто зауважити, що багато пророцтва астролога (наприклад, перемога на президентських виборах Юлії Тимошенко або схожість Віктора Ющенка з Володимиром Путіним) так і не збулися.

Передбачення Влада Росса

У більш світлих фарбах бачать майбутнє рідної сторони українські віщуни. Одеський астролог Влад Росс ще в 2014 році передбачив повернення Донбасу до складу України. Згідно з його прогнозами, це станеться в кінці 2017 року. В цей час Володимир Путін залишить президентське крісло в ході політичного перевороту. На думку провісника, ці драматичні події обіцяють Росії проблеми в галузі економіки та ускладнення кризи .

Прогнози для України на 2017 рік: прогнози і пророцтва Влад Росс передбачив відновлення миру на українських територіях 
Для України в цьому полягає можливість відновити мир на всій території. А от Крим чекає кровопролитна війна. Росс впевнений, що півострів вже не повернеться до складу України і піддасться нападу з боку мусульманської країни — швидше за все, Туреччини. У 2017 році в Україні буде обраний новий парламент. Він внесе серйозні виправлення в Конституцію і принесе державі процвітання.

Передбачення Московченко Валерія

Один з провідних астрологів країни теж вважає, що у 2017 році нинішню владу змінить молоде покоління політичних лідерів. Віщун не виключає, що це може відбутися в ході масштабних акцій протесту. Разом з тим боротьба за Крим і Донбас може розгорітися з новою силою. Цілком можливо, що в цих регіонах відновиться українська влада.

Передбачення Московченко на 2017 рік ґрунтуються на положенні небесних світил. Зараз Сонце знаходиться у Тельці (символ діловитості і витримки), а Місяць у Терезах, які уособлюють витонченість і розважливість. Це і визначає позицію українців щодо конфлікту на Сході. Як зазначив астролог, народ готовий наполегливо працювати в надії на допомогу ззовні.

Прогнози для України на 2017 рік: прогнози і пророцтва Валерій Московченко обіцяє Україні благотворний вплив Ваг 
У той же час українцям варто активніше брати участь у житті власної країни, адже це найкращий спосіб змінити наявний стан. Як і Влад Росс, Московченко припускає, що в 2017 році Володимир Путін піде від влади. Але не з-за перевороту, а внаслідок важкої хвороби. Так чи інакше, довгоочікуваний мир в Україні наступить лише в 2018 році.

Пророкування Олени Осипенко

Астролог міжнародної категорії обіцяє, що 2016 рік для України буде складним і нестійким, але початок 2017 року знаменується змінами на краще. Осипенко віщує численні реформи і поліпшення економічних показників. За її словами, вже в лютому для України почнеться нове життя. А в 2018 році Україну чекає значний стрибок у фінансовій сфері.