вівторок, вересня 20

«Зараз до Даниловича позвоню вам пи*ди дасть! Я з собою права не вожу бо купила їх в МРЕО за 300 баксів» — скандальна правопорушниця на Волині (ВІДЕО)


Справжній блокбастер у Любомлі зафільмували під час зупинки поліцейськими порушниці правил дорожнього руху. Жінка, яка, за її словами, купила водійські права й тому не збирається їх возити із собою, погрожує поліції “кришею”. Сообщает http://agrimpasa.com/
До того ж обіцяє “виписати прочуханки” матерям правоохоронців.


"Зараз до Даниловича позвоню вам пи*ди дасть! Я з собою права не вожу бо купила їх в МРЕО за 300 баксів" - скандальна правопорушниця на Волині (ВІДЕО)Днями група швидкого реагування Любомльського відділу поліції патрулювала територію із журналістами «КОРДОНу».

Жінка, яка порушила правила дорожнього руху, відмовляється показати поліцейському посвідчення водія. Більше того, вона нецензурно звертається до поліцейських та стверджує, що не збирається возити із собою куплені документи.

«У МРЕО віддала 300 баксів за права, то ще їх возити буду?!» – кричить вона навіть не задумуючись про озвучення своїх дій, які можна кваліфікувати як корупцію.

До того ж правопорушниця називає ряд імен посадовців, які мали б “порішати” їй всі проблеми.

На підмогу жінці прибув не менш агресивний чоловік. У результаті замість попередження чи одного адмінпротоколу – винесено три постанови про адмінправопорушення.

З етичних міркувань обличчя “героїв” ховаємо.

На відео присутня нецензурна лексика!!!

Наголошуємо, що ситуація буде на контролі журналістів. У разі, коли на працівників поліції за належне виконання ними їхніх обов’язків відповідні «рішала» здійснюватимуть тиск – ми змушені будемо опублікувати наступну статтю про родинні зв’язки й кумівство окремих посадовців правоохоронних структур та героїв відео.