пʼятницю, вересня 16

Українська співачка Галина Безрук обвінчалася в окупованому Криму

Українська співачка Галина Безрук, яка посіла друге місце на пісенному конкурсі "Нова хвиля 2016" у Сочі, повінчалася з чоловіком в окупованому Росією Криму.
В Instagram зірка опублікувала зворушливий знімок поцілунку з коханим - російським актором Артемом Алексєєвим. Сообщает https://specnews24.blogspot.com

Зазначимо, що таїнство вінчання відбулося в Сімферополі.

"Поки смерть не розлучить нас! Сьогодні дуже пам'ятний для нас день. Люблю тебе, мій чоловік, мій Ангел-Охоронець, мій друг і найголовніша людина в моєму житті! Нехай Господь береже нас, допомагає і спрямовує", - прокоментувала кадр артистка, яка, до речі, перебуває на останніх місяцях вагітності.


Нагадаємо, Галина Безрук познайомилася з майбутнім чоловіком на знімальному майданчику стрічки "Поки станиця спить", а 11 серпня 2016 року закохані зіграли весілля. Для Галини це вже другий шлюб.

Співачка родом з Краматорська. Вона відома щодо участі у другому сезоні проекту "Голос країни". Дівчина дійшла до фіналу в команді Олександра Пономарьова. Після вокального шоу вирішила зайнятися акторською кар'єрою. З минулого року вона є актрисою Московського театру мюзиклу.

Найбільше глядачі полюбили Безрук в ролі Анни Михайлівни (кохана "народного президента" Володимира Зеленського) у "Слуги народу" і в образі вчительки Ксенії в серіалі "Останній москаль".