суботу, вересня 24

Снайпери вимагають роботи – Ярош порадив Луценкові «заховати» Вілкула


Лідер Української добровольчої армії Дмитро Ярош дотепно відреагував на бійку між народними депутатами Володимиром Парасюком та Олександром Вілкулом.




На початку Ярош прояснив, на чиєму він боці: "Я за Володю Парасюка", повідомляють "Українські реалії" з посиланням на 24tv.ua. 

А далі порадив генпрокуророві Юрію Луценку арештувати Вілкула та відправити в тюрму, аби захистити від снайперів на фронті, які "вимагають роботи".

"Звертаюся до Генерального прокурора Юрій Луценка з проханням допомогти уникнути гніву Божого і "запакувати" холуя Путіна Шурика Вілкула, з метою збереження його гріховного життя ... Тому що снайпери УДА, в зв'язку з "перемир'ям" на фронті, вимагають роботи", – попередив Ярош.


Дмитро Ярош
21 годину тому
Я, звичайно, "пацифіст", тому я - за Володю Парасюка Volodymyr Parasiuk...
Звертаюсь до Генерального прокурора Юрій Луценко з проханням допомогти уникнути Гніву Божого і "запакувати" холуя Путіна Шуріка Вілкула, з метою збереження його гріховного життя...
Бо снайпери УДА,, у зв'язку з "перемир'ям" на фронті, вимагають роботи... 
...Показати більше...
4,8 тис.
22
820

Нагадаємо, напередодні пізно ввечері після закінчення ефіру сталася сутичка між його учасниками – Володимиром Парасюком і Олександром Вілкулом. Після програми Парасюк дочекався під студією свого опонента, зав'язалася бійка.