суботу, вересня 10

Життя “українського диверсанта” під загрозою: “Ми знаємо, що його катували, що на нього надягали наручники, прив’язували до крісла і пускали струм”, – брат Панова

Представники Федеральної служби безпеки (ФСБ) РФ катували обвинуваченого в диверсійній діяльності українця Євгена Панова.
Про це повідомив брат Панова Ігор Котелянець на прес-конференції в Києві, повідомляють Патріоти України з посиланням на Гордон. Повідомляє http://zvistka24.in.ua/

“Від джерела, якого ми не можемо зараз назвати. Від людини, яка наближена до силових структур Криму, ми точно знаємо, що перші три дні, ми вже про це повідомляли, ви бачили, в якому стані Женя на відео, тобто його катували. Це не є для нас сюрпризом, просто ми тепер маємо цьому підтвердження, тому що ми цьому джерелу довіряємо”, – пояснив він.

Котелянець підкреслив, що Панова катували три дні, з того моменту, коли він зник, і до того дня, коли його показали по російських ЗМІ “з так званими зізнаннями і якимись показами”.

“Ми знаємо, що його катували. Ми знаємо, що на нього надягали наручники, скотчем прив’язували до стільця, що пускали електричний струм, надягали пакет на голову, і таким чином домоглися того, що він сказав те, що їм треба. Такими ж діями була досягнута відмова від адвоката сім’ї”, – повідомив він.

За словами брата Панова, вони знають про “ФСБшного” адвоката, якого окупаційна влада Криму призначила “диверсанту”.

“Ольга Помозова була призначена, наскільки ми знаємо, взагалі з іншого округу. Вона там просто для галочки існує. У мене є її контакти. Перший раз мені вдалося додзвонитися, вона повідомила, що вона на засіданні, “давайте потім поговоримо”. Далі просто ігнор, вона почула, хто до неї дзвонить, і ні на який контакт не йде”, – підсумував він.