вівторок, вересня 6

Бойовики показали цікаву знахідку з українського окопа (ВІДЕО)

У соцмережі Twitter з'явилося відео, на якому людина, що представляється «ополченцем ДНР» демонструє знайдений предмет рожевого кольору. 

Бойовик запевняє, що це бронежилет, який залишився від українських бійців на одній із позиції ЗСУ. Його «колега» жартома вказує на те, що «тут були бійці Ляшка».


Новину передає «Преса України».

Автори відео жартують над знахідкою, мовляв такі речі, залишені бійцями ЗСУ під час втечі із займаних позицій, показують усю суть української армії. 

«На позиціях ВСУ ополченцями знайдений гламурний рожевий бронежилет», – йдеться у підписі до відео.




За кадром ополченець буквально заливається сміхом: «От скажіть, будь ласка, буває таке в природі? Що це взагалі таке? Що за рожеві броники у укропов? Там навіть гребінець лежить в окопі, теж, до речі, з рожевим відтінком». 

На відео чути, як «ополченці» вписують сюди відомого українського радикала Олега Ляшка, буцімто це його бійці залишають після себе такі сліди.

Нагадаємо, у мережі опубліковане відео, який демонструє бойовий шлях Міжнародного миротворчого батальйону імені Джохара Дудаєва з 2014 по 2016 рік. Спогади «чечено-бандерівського батальйону» пов’язані із війною на Донбасі.