суботу, вересня 10

Хлопець помер на очах у своїх батьків. Причиною стала ця дивна пляма у нього на шиї …

17-річний Хуліо Гонзалес з Мехіко раптом відчув себе погано під час вечері зі своєю сім’єю і раптово втратив свідомість.
Парамедики, які приїхали за викликом, визначили, що смерть наступила в результаті інсульту, що викликало у всіх справжню розгубленість – як такий молодий і абсолютно здоровий хлопець міг померти? Повідомляє http://www.rezonans.pp.ua/

За словами медиків це могло статися після того, як він зустрічався зі своєю подружкою Хікі: ця пристрасна дама не раз залишала на шиї Хуліо засоси. Ось і цього разу вона «присмокталася» до хлопця в області сонної артерії … – повідомляє Корупція.Спорт. Лікарі наполягають на тому, що інсульт спровокувала саме ця звичка – після засосу сформувався тромб, який цілком міг мігрувати в головний мозок хлопця на протязі наступних годин, і стати причиною фатального удару. Тепер подружка Хуліо ховається від вбитих горем батьків.



До речі, це не перший випадок, коли засос залишає не тільки неприємні синці, але і призводить до тяжких наслідків: в 2010-му році 44-річна жінка з Нової Зеландії постраждала від аналогічного випадку, правда, її тільки частково паралізувало. І знову медики назвали причиною засос.



Ось так, в наступний раз, перш ніж «помітити» свою подружку або бойфренда, задумайся над тим, до чого це може привести. А взагалі варто звернутися до статистики: фатальні наслідки після засосів настільки рідкісні, що більше схожі на фантастичні історії. Так що цілуйся на здоров’я!

Джерело