середу, вересня 14

Як Зеленський відповів Герасим’юк: Хай Ляшко вам кіно знімає відео

Продовження гучного скандалу за участю лідера гумористичної групи «Квартал-95» Володимира Зеленського Не стихає скандал щодо висловлювань Володимира Зеленського у Юрмалі про Україну.  Сообщает http://glavcom.ua/

Продовженням стало те, що студія «Квартал 95» зняла з відбору кінопроектів на державне фінансування свій анімаційний фільм «Повернення Гуллівера». Про це заявив керівник студії Володимир Зеленський. Зеленський також відповів на коментар першої заступниці голови Національної ради з питань телебачення та радіомовлення Ольги Герсам’юк: «Ніколи не думав, що пітчинг – це жебрацтво, я думав, що пітчинг – це підтримка вітчизняного кінематографу».

Герасим’юк у соціальній мережі Facebook написала, що «квартал Зеленського посміявся в Юрмалі над власною державою-попрошайкою» та звернула увагу, що студія бере участь у пітчингах. «Попрошайка просить у держави-попрошайки?» – пані Ольга. Нагадаємо, що Володимир Зеленський заперечує, що у виступі в латвійській Юрмалі він і його колеги висміювали Україну. «Жарт, який викликав бурхливе обговорення, не має двох або трьох сенсів. Суть цієї репризи проста: досить брати кредити, за які відповідати нашим дітям… Це жарт про вчинки наших правителів, нашої влади, не про людей і не про нашу країну», – написав шоумен у Facebook.