вівторок, вересня 6

“СПІВРОБІТНИКАМ “ІНТЕРА” РАДЖУ БУТИ ДУЖЕ ОБЕРЕЖНИМИ” – КОЛИШНІЙ ПРАЦІВНИК

НЕ ВІРЮ У ПІДПАЛ “ІНТЕРА”…
(або попередження журналістам)
Повірив би, якщо б не працював там свого часу журналістом. Але ж кілька років таки пропрацював, відтак дещо знаю. Сообщает http://newsonline24.com.ua/

Тепер докладніше. По-перше, там, прямо на вході, сидить дуже професійна охорона. Маю право це оцінювати, адже сам пропрацював рік (1992-1993 рр) “лічніком” у Придністров*ї. Повірити, що ті, хто там на вході сидять, когось пропустять всередину? Це треба бути дитиною, щоб в таке повірити.

Вони ментів із рішенням суду і силовим супроводженням викидали з приміщення! Які “поджигатєлі в масках”? Ми про що?

Єдине, що могло бути, — охорону зняли — підготували коридор для “підпалювачів”. Тепер про господиню цього ” русского двора”. Ганна Віталіївна Безлюдна ДУЖЕ розумна жінка. Коли постає питання прибутку або небезпеки — вона діє на випередження. Після “концерту”, який з подачі ФСБ влаштував медіа-холдінг під її керівництвом, перевірка “Інтера” в частині участі цього каналу у російській пропаганді була питанням часу.

По-друге, МінСтець разом з “СБУ” — це дві команди олігофренів. Але тут вони отримали кілька сотень (!) потужних підсрачників — олігофрени запам*ятовують досвід тільки через біль — і почали чухатись. Але так “непомітно” і “швидко”, що менеджмент “Інтера” встиг не тільки розпланувати, але й спрацювати на випередження.
Співробітникам “Інтера”, особливо журналістам та ведучим, раджу бути обережними. Я не знаю, кого “патронеса” обрала на заклання в якості “гєроєв русской журналістікі”. Але знаю, що підрив росіянами Шеремета не набув очікуванного розголосу. Тому, “по старой русской традиции” вирішили взяти масовістю жертв. Саме тому і обрано “Інтер”. І канал проокупаційний, і чисельність співробітників прийнятна…