понеділок, вересня 5

МОЛОДИЙ І ЗРІЛИЙ: ПУТІН РОЗПОВІВ, ЯКИМ БАЧИТЬ СВОГО НАСТУПНИКА

Президент Росії Володимир Путін вважає, що його наступник повинен бути молодим і зрілим одночасно. Чи буде він сам брати участь у виборах в 2018 році, президент поки не вирішив.
Про це лідер РФ заявив в інтерв’ю Bloomberg, повідомляє прес-служба Кремля. Сообщает http://intermarium.com.ua/

Відзначається, що 5 вересня було оприлюднено повна версія інтерв’ю, запис якого відбулася у Владивостоці 1 вересня.

“Виходжу з того, що майбутній лідер повинен бути досить молодою людиною, але зрілим”, – сказав він, відповідаючи на питання журналіста про те, чи буде майбутній лідер Росії представником більш молодого покоління.

Чи буде сам президент брати участь у виборах в 2018 року, поки невідомо. За словами Путіна, говорити про це “абсолютно передчасно”. Він нагадав, що у вересні 2016 року в Росії пройдуть парламентські вибори.

“Потрібно працювати, потрібно домагатися того, щоб були реалізовані плани і завдання, які ми перед собою ставили, потрібно домагатися підвищення життєвого рівня людей, розвитку економіки, соціальної сфери, підвищення обороноздатності країни. Залежно від рішення цих задач будемо потім дивитися, як організовувати кампанію президентських виборів в 2018 році, і хто повинен прийняти в ній участь. Я поки нічого для себе не вирішив “, – сказав він.

Глава держави також прокоментував перестановки в уряді. Він зазначив, що регіони не вперше очолюються представниками Міноборони та ФСБ. “Не винятком є, скажімо, Федеральна служба охорони – чим вони гірші?”, – Сказав Путін, додавши, що головним в цьому питанні є бажання конкретної людини рости і “служити своїй країні”.