четвер, вересня 22

Зубну пасту визнано головною небезпекою століття

Дедалі більше вчених схиляються до думки, що фторування пасти є одним з найграндіозніших обманів в історії людства.



Ми впевнені, що зубна паста з фтором приносить користь, збагачуючи зубну емаль, зберігаючи наші зуби здоровими і красивими.  Сообщает http://ukrreal.info/ua/

Протягом десятиліть провідні вчені говорили про користь фтору, велася пропаганда зубних паст з фтором, фторування води рекомендувалося і використовувалося повсюдно. Але правда в тому, що бізнес на фторуванні – це мільярди доларів щорічно, передають "Українські реалії" з посиланням на "Корупція".

На початку 1980-х років було виявлено, що фторид викликає множинні кісткові деформації. Кілька досліджень пов'язали зростання переломів шийки стегна зі споживанням фтору. Національна лабораторія агонії (США) в 1988 році опублікувала дослідження про те, що фториди перетворюють нормальні клітини в ракові.

Японські дослідні центри показали, що фториди викликають не тільки перетворення нормальних клітин в ракові, але і генетичні ушкоджують клітини плоду, тому вони дуже шкідливі вагітним жінкам, особливо в першому триместрі.

Між тим, найкращий спосіб позбутися від відходів промислового виробництва – продати їх людям.  Одним з найбільш кричущих глобальних злочинів цього роду – це програма фторування води і виробництво зубних паст на Заході. Сьогодні мільярди людей п'ють з водою і їдять із зубною пастою фторид натрію, хоча фторид натрію не підтримав зуби ще жодній людині. Єдиним вигодонабувачем виявився концерн "Дюпон", який з тих пір і до сьогодні продає свій токсичний відхід за ціною чистого золота і очищає свої токсичні звалища шляхом пропуску хімвідходів через організми мільярдів людей.

Більшість станцій фторування води працюють за такою схемою. Сульфат алюмінію і фториди змішуються, утворюється токсичний фторид алюмінію. Який і "зміцнює" наші зуби. При цьому алюміній є абсолютно стороннім елементом для живого організму. Смертельна доза алюмінію для людини – 1 грам!

Фторид алюмінію токсичний для нирок і практично не виводиться з організму. Накопичуючись в головному мозку, солі алюмінію викликають хворобу Альцгеймера.

Фторид з води або із зубної пасти швидко всмоктується в організм людини і здебільшого концентрується в місцях скупчення кальцію, в кістках і зубах. Навіть 20-40 мг фториду в день пригнічує роботу дуже важливого ферменту фосфатази, який необхідний для кальцієвого обміну. В результаті фторид візуально потовщує кістки, але при цьому робить їм крихкими і ламкими, адже алюміній, як більш активний  метал, витісняє з сполук менш активні – кальцій і магній.

Дослідження компанії «Проктер і Гембл» довело, що концентрація фториду навіть в 50% концентрації, що міститься в питній воді, викликає очевидні генетичні пошкодження. У культурах тканин людини і досліджуваних мишей фторид натрію  викликає хромосомні аберації.

А ще  варто згадати, що фторид натрію пригнічує імунну систему людини.А пригнічення фторидами ферментної системи викликає передчасне старіння від руйнування колагену – сполучної тканини, з якої складається людський організм. Навіть офіційні американські медичні організації вважають, що від фторидного отруєння в США помирає щорічно 30-50 тисяч чоловік…