середу, вересня 7

Мало не загинув відомий український телеведучий

Дмитро Комаров, беззмінний ведучий популярної передачі «Світ навиворіт», в останньому випуску програми розповів про те, як ледь не загинув в авіакатастрофі в Непалі.


За інформацією replyua.net, телеведучий розповів, що в горах розбився літак, на якому він повинен був вилетіти в королівство Мустанг разом зі своїм колегою Олександром Дмитрієвим, які знімають репортажі Комарова. Повідомляє http://www.akcent.info/ Телеведучий зізнався, що їм запропонували багатогодинну поїздку на джипі або швидкий переліт на літаку, і, хоча поїздка на джипі була дорожче і довше, в останній момент він чомусь зробив вибір на користь авто. Вибір був зроблений після того, як один знайомий з України заявив про те, що поїздка на джипі буде дуже захоплюючою, і оператор зможе зняти цікаве відео. Після приїзду Комаров дізнався, що «їх» літак впав в горах, і він особисто вирішив відправитися на пошуки літака, що розбився.

За словами ведучого, вони тривали дві доби, і в новому сезоні глядачі зможуть побачити наслідки авіакатастрофи в Гімалаях. Також Комаров наголосив, що в його передачі підстав ніколи не було, і мова йде тільки про справжні події.