четвер, вересня 15

«ВОВА, МОЯ КРАЇНА НЕ ПОВІЯ, ХОЧ І ЧАСТО НАРОДЖУЄ НЕЗРОЗУМІЛО КОГО» – ВІДПОВІДЬ ВІДОМОГО УКРАЇНСЬКОГО БЛОГЕРА ЗЕЛЕНСЬКОМУ ВИКЛИКАВ ФУРОР В МЕРЕЖІ

Відомий український блогер Денис Пятигорец після  жарту коміка про Україну жорстко відповів лідеру студії «Квартал 95» Володимира Зеленського, пригадавши йому «підібганий хвіст» і вибачення на адресу чеченця Рамзана Кадирова, передає “Снаю” посилаючись на “replyua.net”. сообщает http://intermarium.com.ua/



«Цікаво, коли Вова Зеленський під новиною про поваленого Леніна поставив відео- всі сміялися. Але виявилося, що на тому відео Кадиров плакав через загибель свого батька. І потім Вова Зеленський дуже сильно вибачався перед Рамзаном Ахматовичем. Ну дуже сильно. Ні, він не став пояснювати, в чому сенс жарту, що він мав означати і кого. Ні, він просто вибачився. Йому ще тоді охорону давали.

А ось коли Вова Зеленський назвав Україну порно актрисою, якій все одно звідки отримувати і скільки – він просто став пояснювати, що мав на увазі кредити, що не хоче, щоб влада їх брала і так далі. Але, раз не хочеш щоб влада брала кредити, то й назви владу – пороно актрисою.

У чому проблема. Але, він сказав, то що сказав. І це був не експромт, а відрепетируваний текст. Він бачив його 100 разів і з усім погоджувався. Для тих, хто не розуміє в чому різниця – мої співчуття », – написав блогер в Facebook.

І ось що дратує, підкреслює Пятигорец, – в цілому номер в стилі Кварталу. І ось заміни Вова в номері слово «Україна» на слово «українська влада» або «уряд» або «президент» – взагалі б не було ніяких претензій до номера. Але Вова сказав «Україна».

Вова не вибачився за «невдалу репризу».  Адже за цей жарт чеченці не відріжуть Вові голову і не привезуть на блюді Рамзану. Навіть  Іван Ургант знайшов в собі сили, щоб вибачитися за недоречний жарт на адресу України. Мабуть тому, що добре вихований, резюмував Денис Пятигорец.