пʼятницю, вересня 9

Сюрприз: Як партизани Донецька передавали привіт Захарасту (фото)

По всьому маршруту кортежу ватажка терористів "ДНР" Захарченка невідомі розклеїли листівки з українською символікою.


У Донецьку невідомі активісти розклеїли в публічних місцях проукраїнські листівки уздовж маршруту проходження кортежу «глави ДНР» Олександра Захарченко на святкування. Повідомляє http://patrioty.org.ua/ А в Макіївці на висоті був установлений синьо-жовтий прапор. Новину повідомляє «Інформаційний спротив», передають Патріоти України.

Українські патріоти 6 вересня підготували сюрприз для окупантів Донбасу на чолі з їх лідером. Перед будівлею адміністрації міста по вулиці Артема вони вночі розповсюдили листівки з написом, що Донбас - це Україна. Багато з них були прикріплені до білбордів і дошок оголошень в публічних місцях.

Також місті Макіївка на териконі в Гірницькому районі патріоти встановили синьо-жовтий стяг. Місце його установки вони обнесли знаками з попередженням про те, що ділянка замінована.

«Вибір місць проведення акцій був невипадковим і збігався з маршрутом проїзду кортежу ватажка бойовиків Захарченко для участі в урочистостях з нагоди чергової річниці визволення Донбасу в ході Другої світової війни. За повідомленнями місцевих жителів, результати цих акцій вже отримали значний суспільний резонанс серед місцевого населення і представників НЗФ», - повідомляє «ІС», надаючи фотографії «диверсій».











Нагадаємо, жителям і сепаратистам «Луганській народної республіки» не вдалося проігнорувати 25-ту річницю незалежності України. Практично по всій території Луганщини були поширені проукраїнські патріотичні листівки.