середу, вересня 28

Тука отримав важливе послання від Кузьми, яке той написав перед смертю

Заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України Георгій Тука поділився повідомленням, яке раніше написав покійний Кузьма Скрябін.



Тука розповів, що йому зателефонувала мама Кузьми та розповіла, що знайшла у речах сина важливе повідомлення, передає Корупція.Інфо. сообщает http://www.rezonans.pp.ua/

“Треба обов’язково зустрітись з Георгієм і розказати йому. Цей чувак 19.02.2014 врятував від розстрілу сотні хмельничан! Шекета Михайло Іванович. Обов’язково треба розповісти Георгію, бо його всі обманюють!”, – процитувала слова Кузьми мати.

При цьому Тука додав, що не знає про кого іде мова і про які події.

Але, розуміючи про те, що це було дуже важливим для Кузьми, прошу всіх, кому щось відомо про те, що він хотів мені розповісти, знайти мене,
– додав заступник міністра.

Ком в горлі.
Зателефонувала мама Кузьми Ольга Михайлівна:
- Вибачте, що турбую. Знайшла в речах сина повідомлення для вас, яке він так і не встиг вам передати. Це дуже важливо!
Зачитала мені такий текст:...
Показати більше...



До речі, за пошуком в інтернеті можна знайти статтю у хмельницькому виданні “Подільські вісті”, в якій йде мова про Михайла Шекета.

19 лютого 2014 року, коли у Хмельницькому відбулись сутички біля управління СБУ, саме завдяки Шекеті вдалося уникнути великих жертв, адже тодішня влада хотіла задіяти військових для наведення порядку.

Коли запалало приміщення управління, Михайло зі стін слідчого ізолятора у Тернополі почав надзвонювати до різних посадовців у Хмельницькому і навіть у столиці, відрекомендовуючись одним із заступників голови Адміністрації Президента України… Джерела з Національної академії Державної прикордонної служби повідомили, що вдячні Михайлові за зусилля, докладені до того, щоб того вечора в Хмельницькому не пролилось море крові. Офіцери академії буцімто їздили пізніше у Тернопіль, але Шекету там не застали, оскільки суд його виправдав, і він вийшов на волю,
– написали журналісти.
Чи є цей Шекета саме тим, про кого писав Кузьма, зараз з’ясувати складно. Можливо Тука проведе власне розслідування і зогдом таки проллє світло у цій історії.