пʼятницю, вересня 2

Слова Путіна про Леніна – це його особиста точка зору, – Пєсков

Президент Росії Володимир Путін, коли говорив про засновника СРСР Володимира Леніна, висловлював свою особисту позицію, і його слова не повинні викликати обурення серед прихильників Леніна. Сообщаент http://www.akcent.info/



Про це під час прес-конференції заявив прес-секретар російського президента Дмитро Пєсков, новину передає “Преса України”.

“Президентом була озвучена його точка зору. Навряд чи це має бути приводом для обурення, швидше, це може бути приводом для незгоди, але не обурюватися”, – заявив Пєсков і додав, що будь-яка людина може вільно висловлювати свою точку зору на ті чи інші історичні процеси.

Крім того прес-секретар Путіна запевнив, що в Кремлі в даний час питання про поховання тіла Леніна не розглядається. “Такого питання немає ні в області дискусій, ні в області якихось прикладних міркувань, проробок. Такого питання у порядку денному взагалі не стоїть”, – сказав Пєсков.

Нагадаємо, раніше президент Російської Федерації Володимир Путін заявив, що діяльність засновника СРСР Володимира Леніна привела до розпаду Радянського союзу.