вівторок, вересня 6

Лещенко: У «Інтера» є вбивчий компромат на усю верхівку Народного Фронту

Саме цей канал разом з олігархом Дмитром Фірташем зробили з Арсенія Яценюка політика загальноукраїнського масштабу.



Народний Фронт хоче домогтися закриття телеканалу «Інтер» через те, що у власників цього медіа є серйозний компромат на верхівку фронтовиків.  Сообщает http://ukrreal.info/ua/

Становлення Арсенія Яценюка, як політика топ рівня проходило якраз через регулярні виступи на «Інтері». На думку народного депутата Сергія Лещенка, олігарх Дмитро Фірташ відіграв чималу роль в успіху екс-прем'єр-міністра, інформують "Українські реалії".

"Це незручна правда, яку неприємно згадувати нинішнім головним ідеологам боротьби з "Інтером". Переконаний, власники телеканалу є носіями вбивчого компромату на верхівку Народного фронту", - пише на своїй сторінці у Фейсбук Лещенко.

В той період імідж Яценюка формували російські політтехнологи Куликов та Сергейцев, зазначає нардеп. Також він згадує про роботу на каналі Володимира Грановського, ім'я якого фігурує у амбарній книзі Партії регіонів.

"Тоді на Яценюка працювали російські політтехнологи Куликов та Сергейцев, які вигадали ідеологію про "три сорти українців". За десять років цей міф ліг в основу агресії на сході та в Криму. Тоді ж на Інтері працював "батько" Куликова та Сергейцева Володимир Грановський. Той, який фігурує в амбарній книзі Партії регіонів поряд з сумами в мільйони доларів", - додав Лещенко.

Редакція “Українських реалій” може не погоджуватися з думкою дописувача у Фейсбук, адже це не є редакційною статтею і відображає винятково точку зору автора.