суботу, вересня 10

Тимошенко шкодує, що не "відмайданила" Ющенка

Народний депутат Юлія Тимошенко шкодує, що не об'єднала народ України і не вивела його на вулиці в той час, коли президент Віктор Ющенко призначив Віктора Януковича прем'єр-міністром.


"Це сталося через півтора року після Помаранчевої революції. Повідомляє http://ukr-online.com/ Практично відбулася контрреволюція. Моя тотальна помилка полягала в тому, що я не об'єднала народ хоча б у вигляді вуличних протестів. Потім вже стало відомо про чорну бухгалтерію "Партії регіонів" і виплати Ющенку. Два мільярди доларів видали його команді. Це означає, що вас і мене разом з вами продали", - говорить політик в інтерв'ю Євгену Кисельову.

Тимошенко додає, що Ющенко і Янукович є однією командою, тому що в той час, коли вона сиділа в тюрмі, Ющенко жив на державній дачі, а гроші на це виділяв особисто Янукович.

"Тоді це було моєю помилкою, тому що зараз у нас цілий причинно-наслідковий ряд того, що ми маємо. Я тоді допустила помилку через політичну наївність", - додала Тимошенко.

Знай повідомляв, що український політолог Павло Нусс опублікував документ, який засвідчує, що лідер ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко особисто лобіювала призначення Ігоря Шевченка, який пов'язаний з корупційним скандалом Онищенка.