четвер, вересня 8

Силовики ліквідували найбільший канал поставок в «ДНР»

Перший заступник голови Державної фіскальної служби України Сергій Білан повідомив, що 7 вересня силовиками був перекритий один із найбільших каналів поставок на тимчасово окуповану територію паливно-мастильних матеріалів, продуктів харчування, медикаментів та іншого.



Новину повідомляє «Преса України».

«Операція проводилася податковою міліцією спільно з Центром спецоперацій СБУ в «сірій зоні» при координації керівництва штабу АТО», - заявив він.

Варто відзначити, що всі виявлені товари були замовлені так званим «міністерством оборони ДНР», тобто всі товари їхали напряму до бойовиків. Крім того Білан повідомив, що крім машин також були проведені обшуки на всіх відомих перевалочних базах.

Разом з тим слід відзначити, що проведення операції було дуже складним процесом, адже населений пункт в якому були зупинені машини практично весь контролюється бойовиками. 

«Проведення цієї спецоперації було пов'язане з серйозним ризиком. Тому що в самому селищі активно ведуть себе ворожі диверсійно-розвідувальні групи, постійно працюють снайпери, а на виїзді знаходиться блок-пост бойовиків», - підкреслив він.

 Нагадаємо, раніше у Запоріжжі ліквідували найбільший канал постачання зброї із зони АТО.