середу, вересня 28

Під Донецьком тривають інтенсивні бої - соцмережі (ВІДЕО)

Жителі окупованого Донецька повідомляють про залпи артилерії в районі міста. Опубліковано відео зі звуками інтенсивного обстрілу.



Новину повідомляє «Преса України».

Користувачі соцмереж, які проживають в окупованому російсько-терористичними силами Донецьку, повідомляють про інтенсивні обстріли. За їх словами чути, як працює артилерія в Авдіївській промзоні та під Ясинуватською розвилкою.

«Стріляти почали ще пізно ввечері. У районі Авдіївки були чути кулеметні черги і поодинокі вибухи. Але хвилин 20 тому почали сильно стріляти з артилерії. Кожен залп відбувається раз в 7-10 секунд, а ще через пару секунд чути віддалений вибух снаряда», - пише Ілля – донеччанин із Київського районі міста.

Найвідчутніші залпи артилерії для жителів Ворошилівського району Донецька – навіть при закритих вікнах вони чують роботу важкої арти.

«Ми сиділи на кухні і неголосно дивилися телевізор. Спочатку я думав, що мені здалося, але прислухавшись я зрозумів, що знову почали стріляти з чогось важкого. Залпи чутні навіть при закритих вікнах», - розповів Євген.

Тим часом бойовики опублікували відео, на якому, запевняють вони, зафіксовано обстріл Донецька зі сторони ЗСУ. Відкриття вогню з боку української армії, за їх словами, відбулося близько опівночі.